Privacyverklaring

VULpunt Privacyverklaring

Bedrijfsnaam: van Amstel Computershop vof (www.vulpunt.nl.nl)

Eigenaar: B.A.M. van Amstel Oijenseweg 10a 5346 ST Oss

Wij verwerken persoonlijke gegevens van websitebezoekers en klanten op onze website en klanten in de winkel en in e-mails.

Wij verzamelen en verwerken persoonlijke gegevens om bestellingen uit te voeren, waaronder namen, contactgegevens, adresgegevens en betalingsgegevens. We verzamelen ook gegevens via cookies en soortgelijke traceringstechnologie├źn om het gedrag van bezoekers op onze website en in e-mails te monitoren, zodat we de bezoekers ervaring op onze website en in e-mails kunnen verbeteren, bijvoorbeeld door geschikte product aanbevelingen te doen. We gebruiken ook persoonlijke gegevens die zijn verzameld voor legitieme marketingdoeleinden.

Wij gebruiken Santu Pty Ltd als verwerker om namens ons klantgegevens te verzamelen. Wij gebruiken Sisow en Focum als verwerker om namens ons betalingen te verwerken. Wij gebruiken GLS en Post.nl als verwerker om producten namens ons te verzenden. Wij gebruiken Google Analytics om het verkeer op onze website te volgen. We gebruiken Inboxify als processor om marketing e-mails te versturen en te volgen.

Persoonlijke gegevens worden 8 jaar bewaard om te voldoen aan overheidsvoorschriften.

Als we ons bewust worden van een inbreuk op de beveiliging waarbij persoonlijke gegevens geopenbaard zijn, zullen wij binnen 72 uur contact opnemen met onze toezichthoudende autoriteit, in het bijzonder: Autoriteit Persoonsgegevens.

De personen van wie persoonlijke gegevens zijn geopenbaard zullen ook onverwijld op de hoogte worden gebracht via hun geregistreerde e-mailadres.

  

VULpunt  zorgt ervoor dat uw persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld in een optimale beveiligde omgeving.

Wij maken gebruik van uw gegevens om een bestelling zo snel, gemakkelijk en naar wens van u te laten verlopen. Voor het overige zal VULpunt en haar medewerkers uw gegevens uitsluitend gebruiken na goedkeuring van u.

VULpunt verkoopt uw gegevens niet aan derden.
VULpunt zal op geen enkele wijze uw persoonlijke gegevens aan derden verkopen. VULpunt zal uw persoonlijke gegevens uitsluitend ter beschikking stellen hen die betrokken zijn bij het verwerken en uitvoeren van uw bestelling(en).

Uw gegevens worden beheerd in een veilige omgeving
Bij VULpunt  wordt gebruik gemaakt van een van de modernste technieken om gegevens te beveiligen.

Recht op inzage en/of correctie U heeft het recht op inzage/correctie van vermelden gegevens die op u betrekking hebben en door ons worden bewaard.